Wat doet Markthings?


Voor de volgende producten en diensten kunt u bij Markthings terecht:

Specialist in...

Markthings is specialist in organisatiestrategie, marketingstrategie en verandermanagement. Markthings ontwikkelt commerciële verbeterprogramma’s voor bedrijven en organisaties die leiden tot directe resultaten / directe omzetgroei. Heb je als bedrijf een uitdaging, wij zetten deze om naar directe kansen!

Groeien door focus

Uitgangspunt voor deze commerciële verbeterprogramma’s is het laten groeien van bedrijven en organisaties, e.e.a. conform de doelstellingen. En aangezien alle bedrijven anders zijn, is elk traject uniek. Door de jaren heeft Markthings een methodiek ontwikkeld die succesvol werkt en zich bewezen heeft, namelijk ‘Groeien door focus: de 4 focus stappen voor groei ®’

Markthings hanteert een methodiek waarbij alles uit de kast wordt gehaald om de gewenste (groei)doelstellingen te bereiken.

De start van elk traject is hetzelfde: na één of meerdere intakegesprekken wordt een plan van aanpak gepresenteerd waarbij we concrete stappen benoemen en inzicht geven in timing, kosten en resultaten.

Actieve partners

Markthings werkt samen met tal van specialisten. Actieve partners zijn o.a. Toverteam, Stellingwerf Interim management, Man van het woord, Designbrains en Clougistic.

Wilt u gebruik maken van één van deze bovengenoemde diensten of wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Strategie

In het huidige bedrijfsklimaat is strategie een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering.

Unieke strategie

Marketing

Marketing als onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is vandaag de dag niet meer weg te denken

Marketing 3.0

Verandermanagement

Organisaties zijn altijd in beweging gevraagd of ongevraagd. En dat is maar goed ook want anders zouden veel ...

Managen van mensenwerk