GRATIS
verdiepingsafspraak!

Voor een verhelderend gesprek over je marketingstrategie!

Scherpe Analyse

Als marketing consultant help ik al meer dan 15 jaar bedrijven en organisaties met het ontwikkelen van effectieve marketing strategieën. En dat dit altijd goed gaat ligt aan de wijze waarop gezamenlijk het traject van marketingstrategie ingezet wordt.

Veel bedrijven gaan heel snel naar de uitvoering. Gewoon omdat dit dan goed lijkt door de klant-en -klare tools die voorhanden zijn.

Ervaring leer dat het traject voor de uiteindelijke uitvoering het succes bepaald van de ontwikkelde marketingstrategie.
Weten we voldoende van onze klanten? Weten wij wat hun echt drijft. En waarom is de markt uit op deze wijze opgesplitst. Hoe is de huidige kanalenmix tot stand gekomen. Etc.

Kortom er valt in de eerste fase volop te analyseren. En door de juiste vragen te stellen worden veronderstellingen gevalideerd tot bruikbare feiten.

Markthings kan je helpen met een scherpe analyse noodzakelijk voor een effectieve marketingstrategie. Vul hierboven het formulier in en we nemen snel contact op voor een GRATIS verdiepingsgesprek.

Wat komt u o.a. te weten na dit gesprek:

  • Of u voldoende aandacht aan de belangrijkste fase van je marketingstrategie hebt besteedt (zijn alle vragen

beantwoord?)

  • Andere inzichten voor het ontwikkelen van een effectieve strategie voor uw bedrijf m.b.t. de voor u specifieke problematiek

  • Hoe Markthings werkt en hoe wij u kunnen helpen.

Bellen kan ook: bel +31 621552883

Doe jezelf en je bedrijf niet te kort!

Er valt in de eerste fase volop te analyseren voordat een effectieve marketingstrategie ontwikkeld is. Doe jezelf niet te kort en neem de tijd. Onderzoek, praat met klanten, leveranciers en analyseer en maak keuzes.

Zorg voor de juiste
uitgangspunten bij de start!

Neem de tijd, stel de juiste vragen, onderzoek de mogelijkheden en maak de juiste keuzes voordat je in de uitvoerende fase terecht komt. Hoe ontdek je dat je uitgangspunten de juiste zijn?