Markthings is specialist in organisatiestrategie,  marketingstrategie en  verandermanagement. Markthings ontwikkelt commerciële verbeterprogramma’s voor bedrijven en organisaties die leiden tot directe resultaten / directe omzetgroei.

Groeien door focus
Uitgangspunt voor deze commerciële verbeterprogramma’s is het laten groeien van bedrijven en organisaties, e.e.a. conform de doelstellingen. En aangezien alle bedrijven anders zijn, is elk traject uniek. Door de jaren heeft Markthings een methodiek ontwikkeld die succesvol werkt en zich bewezen heeft, namelijk ‘Groeien door focus: de 4 focus stappen voor groei ®’

Markthings hanteert een methodiek waarbij alles uit de kast wordt gehaald om de gewenste (groei)doelstellingen te bereiken.
De start van elk traject is hetzelfde: na één of meerdere intakegesprekken wordt een plan van aanpak gepresenteerd waarbij we concrete stappen benoemen en inzicht geven in timing, kosten en resultaten.

Producten en diensten
Voor de volgende producten en diensten kunt u bij Markthings terecht:
Diensten Markthings

Producten en diensten Markthings

Markthings werkt samen met tal van specialisten. Actieve partners zijn o.a. Okemarketing, Toverteam, Stellingwerf Interim management en Salesperformers.NL

Wilt u gebruik maken van één van deze bovengenoemde diensten of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? 


Strategie


Marketing


Verandermanagement


Interim