"Tijdens onze samenwerking viel me vooral de positieve spirit op die Mark in de organisatie zet. Voor elke uitdaging werd een oplossing gevonden en dit zowel op korte termijn uitvoerend niveau als op het niveau van strategische jaarplanning. Dit met een zeer gezonde interesse in nieuwe media en betrokkenheid van de hele organisatie."

− Filip Vanthienen, Sales Manager België, FrieslandCampina Cheese Specialties

"Mark is een marketeer in hart en nieren, die zich voor meer dan 100% kan inleven in een business case. Mark spreekt hierbij altijd (heel typisch) in de wij vorm, hij adopteert een project als zijn eigen kindje. Hij is als geen ander in staat om zijn enthousiasme over te brengen op de organisatie met goede ideeën en een heldere en duidelijke aanpak."

− Jack Nijsen, Directeur Food, Nijsen/Granico

"Mark (van Markthings) is sterk in het ontwikkelen van commerciële plannen. Hij had het totale proces snel op de rit met als resultaat een duidelijk praktisch plan wat we samen met hem snel hebben kunnen implementeren. Bovendien is hij scherp in zijn analyse met veel gevoel voor mensen en onze organisatie. Zijn enorme betrokkenheid hebben we ook erg gewaardeerd."

− Rob Verdonschot, Commercieel Manager Bowie Recycling

 

Wilt u uw bedrijf ook laten groeien en betere resultaten behalen?