Markthings werkt samen met en voor bedrijven en organisaties die vooruit willen en willen groeien. Daarbij werkt Markthings dagelijks met veel plezier vanuit de volgende missie en visie:

Missie
Markthings helpt bedrijven te groeien. Dit wordt bereikt door commerciële verbeterprogramma’s te ontwikkelen die leiden tot direct aanwijsbare resultaten en/of directe omzetgroei.

Visie
Markthings gelooft in ‘Groeien door Focus’. Om de gewenste gezonde groei te bereiken in de steeds complexer wordende (organisatie) omgeving, is voortdurende interne en externe focus noodzakelijk.

Mark de Jong, geboren in 1963 is echtgenoot, vader, luisteraar, spreker, adviseur, klankbord, presentator, moderator. Een resultaatgerichte en bevlogen (internationale) ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring in tal van branches en markten.

In 2005 is Mark gestart met Markthings. Branche breed bedrijven helpen met het groeien van de business was toen en is nu nog altijd, de belangrijkste drijfveer om elke dag weer, met veel plezier, bedrijven en organisaties in beweging te krijgen en resultaten te behalen.

Mark heeft een passie voor strategie, verandermanagement en innovatie. Als luisteraar en adviseur wil hij echt het verschil maken en graag blijven meedenken met bedrijven om de volgende stap in bedrijfsvoering en ondernemen te maken. Want in zijn optiek is ondernemen ‘blijven bouwen en blijven groeien’. Ook privé is Mark een druk baasje. Naast actief sporten heeft hij een grote liefde voor de natuur (met name voor alles dat vliegt). Winkelen en steden bekijken geeft hem de rust, energie, inspiratie en munitie voor frisse, nieuwe ideeën en concepten.

Mark’s ambitie is om meer dan goede resultaten te behalen voor al zijn opdrachtgevers en relaties. Daardoor is hij gedreven, (van nature) nieuwsgierig, analytisch, vastberaden en altijd goed voorbereid.

Wilt u uw bedrijf ook laten groeien en betere resultaten behalen? Neem contact op met mark@markthings.nl