Interim zorgt voor continuïteit
Interim-krachten zijn van alle tijden. De Romeinen maakten al gebruik van tijdelijke vaklieden. Juist nu de huidige conjunctuur vraagt om aanpassing en flexibiliteit, zijn interim-oplossingen cruciaal om de continuïteit van organisaties te waarborgen. Immers, een flexibele schil maakt het mogelijk om indien nodig snel op of af te schalen. Dit geeft organisaties tijd en ruimte om de juiste beslissingen in alle rust te nemen.

Voor continuïteit, groei of uitbreiding: bel Markthings
U herkent het vast wel: er moeten belangrijke dingen gebeuren maar iedereen zit tot over zijn oren in het werk. Toch kunt u daar niet op wachten. Wat nu? Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig of heeft u bepaalde kennis en ervaring niet of onvoldoende in huis? U kunt Markthings voor veel verschillende uitdagingen inzetten. Enkele van onze specialismen zijn het aansturen van afdelingen, het begeleiden van groei of uitbreiding van activiteiten, marktonderzoek, verandertrajecten en projectmanagement.

Interim: juiste instelling, ervaring, kwaliteit, snel ‘up en running’
Wie tijdelijk capaciteit nodig heeft, wil geen tijd verliezen en snel een beroep kunnen doen op iemand met de juiste kwaliteiten. Een goede interimmer begrijpt dat en weet met de juiste houding echt het verschil te maken voor de opdrachtgever. Markthings heeft een bewezen track record als het gaat over het succesvol uitvoeren van interim-opdrachten. Als geen andere begrijpen wij wat voor eisen er gesteld worden aan een tijdelijke professional. Daarom dat wij uw organisatie zowel strategisch als operationeel kunnen ondersteunen in zowel de dagelijkse bedrijfsvoering en/of  op projectbasis .

Behoefte aan (betrokken) tijdelijke capaciteit voor groei of continuïteit ? 

Markthings Business Sharing Event